Άνετο μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο Tween Girls Boho

Άνετο μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο Tween Girls Boho

Februar 2, 2020 0 Von admin

Ως μινιμαλίστρια μαμά, η καρδιά μου χτύπαγε όταν η κόρη μου δήλωσε ότι ήθελε να αποφορτιστεί και να απλοποιήσει την κρεβατοκάμαρά της. Έπρεπε ούτως ή άλλως να κάνει μια ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας μιας και σύντομα θα γίνει ένα tween (α!) Ελάτε και κάντε μια περιήγηση στη νέα boho μινιμαλιστική διακόσμηση του υπνοδωματίου της.

Μινιμαλιστικές ιδέες κρεβατοκάμαρας για κορίτσια

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Περιλαμβάνουμε μόνο μάρκες που χρησιμοποιούμε και εμπιστευόμαστε. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη στην πολιτική απορρήτου.

Πριν κάνουμε μια περιήγηση στο δωμάτιο, θέλω να μοιραστώ δύο πράγματα:

  1. Πιστεύω ότι τα υπνοδωμάτια πρέπει να είναι ένας χώρος ατομικότητας και έκφρασης, ειδικά καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν. Άφησα την κόρη μου να αναλάβει την ηγεσία αυτού του έργου για να βοηθήσει στην ενθάρρυνση της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας…..και την τήρηση ενός προϋπολογισμού 😉
  2. Δεν είμαι επαγγελματίας σχεδιαστής ή διακοσμητής… ούτε προσποιούμαι ότι είμαι. Είμαι απλά μια κανονική μαμά με ένα κανονικό παιδί. Αυτή η ξενάγηση στο δωμάτιο είναι απλώς η προσπάθειά μας να μοιραστούμε μια ματιά στο mainstream μινιμαλιστικό σπίτι μας.

Εντάξει, τώρα που το καλύψαμε….

Μπείτε και ρίξτε μια ματιά τριγύρω!

Εδώ είναι δύο στοιχεία που ήταν μέρος της έμπνευσης της διακόσμησης για το δωμάτιο.

Η πινακίδα „γεια σου“ είναι τόσο αξιολάτρευτη που δεν με πειράζει που την κρέμασε στο εξωτερικό της πόρτας της και έχει εντελώς το „Boho Vibe“ με τα γεωμετρικά σχήματα και την αίσθηση της ονειροπαγίδας.

Το άγκιστρο βέλους ήταν επίσης απαραίτητο για να κρεμάσετε αντικείμενα όπως σακίδια, τσαντάκια, ρόμπες κ.λπ.

Το να κρατάτε τα αντικείμενα μακριά από το πάτωμα είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματα τακτοποιημένα και τακτοποιημένα.

Το δωμάτιο ήταν ήδη βαμμένο λευκό όταν μετακομίσαμε, οπότε ήταν ο τέλειος κενός καμβάς για να δημιουργήσετε έναν καθαρό και άνετο χώρο.

Τα χρώματα έμφασης για το δωμάτιο είναι:

  • Ροζ ρουζ
  • ναυτικό μπλε
  • Γκρί
  • Χρυσός

Βρήκαμε το παπλωματοθήκη στο Ikea και πολλά από τα ταιριαστά κομμάτια έμφασης στο Hobby Lobby.

Ποια κρεβατοκάμαρα δύο κοριτσιών θα ήταν πλήρης χωρίς στέγαστρο κρεβατιού; Θυμάμαι ότι ήθελα τόσο πολύ ένα από αυτά ως κορίτσι και δεν το πήρα ποτέ (κυρίως επειδή δεν υπήρχε Ikea όταν ήμουν μικρός).

Πάντα ήθελα επίσης μια καρέκλα papasan, όπως αυτή που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε τη μικρή γωνιά ανάγνωσης στη γωνία του δωματίου.

Μου αρέσει να μπαίνω στο δωμάτιο και να τη βλέπω κουλουριασμένη στην καρέκλα με ένα βιβλίο, να ζωγραφίζει ή να ζωγραφίζει.

Παρακάτω είναι ένα κοντινό πλάνο του νυχτερινού της stand, το οποίο αγόρασα πραγματικά για το παιδικό της δωμάτιο. Σκοπεύουμε να το βάψουμε χρυσό στο μέλλον για να ταιριάζει με τις άλλες προφορές του δωματίου. Είναι επίσης ένα καλό κοντινό πλάνο του κρεβατιού, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα χρώματα που ανέφερα παραπάνω.

Θυμάστε όταν ανέφερα νωρίτερα ότι είναι σημαντικό τα παιδικά υπνοδωμάτια να είναι χώρος δημιουργικότητας και έκφρασης;

Αυτά τα ράφια είναι το τέλειο παράδειγμα.

Ήταν ήδη τοποθετημένα και στις δύο πλευρές του παραθύρου όταν αγοράσαμε το σπίτι και αποφασίσαμε να τα αφήσουμε – μόνο για αυτόν τον λόγο.

Τα ράφια είναι το τέλειο σημείο για την τέχνη, τα τσοτ και τα αναμνηστικά της.

Σχεδιάζουμε να βάλουμε ένα γραφείο σε αυτόν τον χώρο στο εγγύς μέλλον – καθώς πρόκειται να εισέλθει στο Jr. High και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο κάνοντας τις εργασίες και τη μελέτη… σωστά?!?!? Προς το παρόν, η περιοχή φιλοξενεί μια μικρή συρταριέρα και καθρέφτη από το διαμέρισμά μου στο κολέγιο.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η περιήγηση στο μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο Tween Boho.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

Μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο για κορίτσια Boho