Λίστα μινιμαλιστικών παιχνιδιών: Τα κορυφαία 10 βασικά μινιμαλιστικά παιχνίδια

Λίστα μινιμαλιστικών παιχνιδιών: Τα κορυφαία 10 βασικά μινιμαλιστικά παιχνίδια

Oktober 20, 2019 0 Von admin

Αναρωτιέστε ποια παιχνίδια βρίσκονται στην κορυφή της μινιμαλιστικής λίστας παιχνιδιών φέτος; Δείτε τα 10 κορυφαία παιχνίδια που είναι εγκεκριμένα από τη μινιμαλιστική μαμά και είναι πάντα επιτυχημένα στα παιδιά.

Γιατί να επιλέξετε μινιμαλιστικά παιδικά παιχνίδια;

Οι πιθανότητες είναι ότι, αν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, είστε εξοικειωμένοι με το οφέλη από λιγότερα παιχνίδια.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι λιγότερα παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να παίζουν περισσότερο, πιο βαθιά και με λιγότερη απογοήτευση και περισσότερη δημιουργικότητα.

Επιπροσθέτως, παιχνίδια με ανοιχτό τέλος Διαφημίζονται για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν την αίσθηση της φαντασίας τους και την εξωγενή σκέψη.

Δημιούργησα αυτήν τη λίστα με μινιμαλιστικά παιχνίδια από την επιθυμία μου να δώσω στις μαμάδες μια καλή βάση.

  • Ίσως είστε έγκυος και ψάχνετε για μινιμαλιστικά παιδικά παιχνίδια.
  • Ή ίσως έχετε ήδη παιδιά και νιώθετε ότι τα παιχνίδια καταλαμβάνουν το σπίτι και χρειάζεστε βοήθεια προσπαθώντας να αποφασίσετε τι έχετε που αξίζει να κρατήσετε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς – αυτή η λίστα είναι ένα καλό σημείο αναφοράς.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είχα ανακαλύψει τον μινιμαλισμό πριν γίνω μαμά.

Κοιτάζοντας πίσω, θα είχα εξοικονομήσει τόσα χρήματα.

Για να μην αναφέρουμε τις ώρες που ξόδεψα μαζεύοντας και οργανώνοντας παιχνίδια πριν αρχίσουμε να γεμίζουμε το σπίτι μας.

Επιπλέον, ξέρω ότι από όλα τα παιχνίδια που είχαν τα παιδιά μου όλα αυτά τα χρόνια – τα παιχνίδια σε αυτήν τη λίστα είναι αυτά που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ακόμα και τώρα, αυτά είναι τα παιχνίδια με τα οποία παίζουν κάθε εβδομάδα και δεν γερνούν ποτέ – ή χαθεί στο κάτω μέρος του κουτιού παιχνιδιών.

Επιπλέον, έχω δει αυτά τα παιχνίδια να μεταμορφώνονται σε ένα εκατομμύριο άλλα αντικείμενα καθώς τα παιδιά μου ονειρεύονται ατελείωτες ιδέες με τίποτα περισσότερο από τη φαντασία τους.

Ακούγεται σαν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε;

Μεγάλος! Ας δούμε για ποια παιχνίδια μιλάω…

Τα καλύτερα μινιμαλιστικά παιχνίδια για βρέφη, νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Μπλοκ

Minimalist Toys: Stacking Blocks

Καμία παιδική ηλικία δεν είναι πλήρης χωρίς μπλοκ.

Είμαι σωστός?

Προσωπικά, θεωρώ ότι τα μπλοκ είναι ένα βασικό παιχνίδι για νήπια.

Τούτου λεχθέντος, διδάσκω στο δημοτικό σχολείο και τα μπλοκ είναι πάντα μια κορυφαία επιλογή όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο, ακόμη και για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών.

Τα μπλοκ βοηθούν στην ανάπτυξη λεπτών και αδρών κινητικών δεξιοτήτων μαζί με το να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά.

Εκτός από τα τυπικά μπλοκ με τα οποία μεγαλώσαμε εσείς και εγώ, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά νέα στυλ και επιλογές που επιτρέπουν ακόμη πιο εκπληκτικές δημιουργίες.

Κούνιαing παιχνίδια

Παιδί στην κούνια

Η αιώρηση ηρεμεί, διασκεδάζει και βοηθά ένα παιδί να αναπτύξει ισορροπία, συντονισμό και να δυναμώσει το αιθουσαίο του σύστημα.

Η προσθήκη μιας εσωτερικής ή εξωτερικής κούνιας για το παιδί σας θα προσφέρει ώρες θετικής κίνησης και παιχνιδιού.

Απαλλάσσωe Σε παιχνίδια

Τα παιχνίδια Ride On (όπως ποδήλατα και σκούτερ) δεν αγαπούν μόνο τα παιδιά, Οι βόλτες είναι επίσης καλές για αυτούς.

Βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δύναμη λαβής, συντονισμό, ισορροπία και σταθερότητα του πυρήνα.

Εκτός από αυτό, θα παίζουν σε αυτά για πάντα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παιχνίδι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθός τους)

Παιχνίδια ισορροπίας

Ξύλινο ποδήλατο ισορροπίας για νήπια

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η ισορροπία είναι κάτι καλό…ειδικά για τα μικρά παιδιά που μαθαίνουν να περπατούν, να σκαρφαλώνουν, να πηδούν και να τρέχουν.

Σε μια εποχή όπου τόσα πολλά παιδιά κάθονται και κοιτάζουν τα τηλέφωνα ή τα βίντεο όλη μέρα, τα παιχνίδια ισορροπίας που διεγείρουν το αιθουσαίο σύστημα είναι τόσο σημαντικά.

Προσποιηθείτε Παίξτε

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο ελκύονται από ορισμένα είδη παιχνιδιού

  • Ντύσου
  • Παίζοντας σπίτι
  • Χτίζοντας οχυρά
  • Μαγείρεμα

Τα παιχνίδια που εμπνέουν ή παρέχουν αυτές τις ευκαιρίες αποτελούν ουσιαστικό μέρος της παιδικής ηλικίας.

Παιχνίδια αναρρίχησης

Η αναρρίχηση είναι μια βασική δεξιότητα της παιδικής ηλικίας….αν και μπορεί να μας τρελάνει όταν προσπαθούν να εξασκηθούν στα ντουλάπια της κουζίνας.

Η εκμάθηση της αναρρίχησης βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τον συντονισμό, την ισορροπία και την ευκινησία. Περιλαμβάνει επίσης πολλή λήψη αποφάσεων και δημιουργεί αυτοπεποίθηση.

Παρέχοντας πολλές ευκαιρίες αναρρίχησης στο παιδί σας, θα βοηθήσετε στην εκπλήρωση μιας φυσικής τάσης (και ελπίζουμε να αποφύγετε να τα βρείτε πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας)

Είδη τέχνης και χειροτεχνίας

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθώ στο πόσο σημαντικό είναι να επιτρέψετε στα παιδιά σας να εξερευνήσουν τέχνες και χειροτεχνίες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό…στην πραγματικότητα, είναι κάτι που πρέπει να κάνουν καθημερινά, όπως να βγαίνουν έξω και να τρώνε φρούτα και λαχανικά.

Τούτου λεχθέντος, ως δασκάλα και μαμά έχω πρόσβαση σε πολλά είδη τέχνης και χειροτεχνίας και εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου:

Μουσικά παιχνίδια

Το να επιτρέπουμε στα παιδιά να εξερευνήσουν τον ήχο και τη μουσική βοηθά στη δημιουργία περισσότερων μονοπατιών στον εγκέφαλό τους.

Ακούγεται καλό πράγμα σωστά;

Είναι!!!

Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς επιλογές:

Μινιμαλιστικός Παιχνίδια Μοντεσσόρι

Η μοντεσσοριανή φιλοσοφία είναι στενά συνδεδεμένη με τον μινιμαλισμό.

Η πεποίθηση ότι τα παιδιά υπερδιεγείρονται από πάρα πολλές επιλογές και ότι τα παιχνίδια πρέπει να πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που τόνισε η Μαρία Μοντεσσόρι.

Τα παιχνίδια Montessori επικεντρώνονται σε εμπειρίες και εργαλεία της πραγματικής ζωής, δύο πράγματα που πάντα τραβούν και τα παιδιά.

Μινιμαλιστικός Παιχνίδια Waldorf

Επίσης δημοφιλή μεταξύ των «μινιμαλιστικών μαμάδων» τα παιχνίδια Waldorf είναι παρόμοια με τα Μοντεσσόρι, αλλά αντί να επικεντρώνονται στην πραγματική ζωή – Ο Waldorf δίνει έμφαση στη φαντασία και τη φαντασία.

Τα παιχνίδια Waldorf Inspired Toys παρέχουν ευκαιρίες στα παιδιά να δημιουργήσουν και να εξερευνήσουν χρησιμοποιώντας το κεφάλι, την καρδιά και τα χέρια τους.

Ορίστε το μαμά! Ελπίζω να διασκεδάσετε κοιτάζοντας αυτήν τη λίστα και επιλέγοντας προσεκτικά ποιο από αυτά τα παιχνίδια θέλετε να παρουσιάσετε στο παιδί σας.

Θυμηθείτε – η ιδέα είναι να παρέχετε στο παιδί σας μια ποικιλία ευκαιριών για παιχνίδι, χωρίς να το καταπιέζετε.

Περισσότερες μινιμαλιστικές ιδέες για παιχνίδια και δώρα:

Λίστα μινιμαλιστικών παιχνιδιών
μινιμαλιστικός οδηγός παιχνιδιών για παιδιά

10 Τύποι μινιμαλιστικών παιχνιδιών