Πώς να λάβετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις

Πώς να λάβετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις

Januar 23, 2023 0 Von admin

Το πόσο βάρος θα δώσετε σε καθένα από αυτά εξαρτάται από εσάς. Όσο κι αν αισθάνεστε άβολα στον ρόλο, εσείς είστε ο αποφασίζων στην καλλιτεχνική σας επιχείρηση. Πρέπει να είστε σε θέση να διακρίνετε τι είναι σωστό για εσάς αντί να βασίζεστε σε κάποιον άλλο να επιλέξει για εσάς.

Ένα κριτήριο δεν είναι απαραίτητα πιο σημαντικό από τα υπόλοιπα, αν και πιστεύω ότι πρέπει πάντα να έχετε το πρώτο (το Γιατί σας) πριν προχωρήσετε. Εκτός από αυτό, μπορείτε να εκχωρήσετε το επίπεδο σπουδαιότητας σε κάθε ένα.

Έχω ένα μικρό μερίδιο εδώ σχετικά με τη συγκέντρωση όλων αυτών προκειμένου να ληφθεί μια τελική απόφαση.

Έχω βυθίσει τα δάχτυλα των ποδιών μου στη μελέτη του συστήματος Human Design. Από την ανάγνωση του Human Design, έχω μάθει ότι παίρνω αποφάσεις γράφοντας ή μιλώντας. Στον εαυτό μου ή στους άλλους.

Ήταν τόσο λογικό όταν το είδα στο διάγραμμα Human Design μου. Μπορώ να ανατρέξω σε βασικές στιγμές και καταστάσεις του παρελθόντος, όταν η σαφήνεια προέκυψε μέσω της γραφής ή της ομιλίας.

Τώρα ξέρω ότι πρέπει να γράψω στο ημερολόγιό μου ή να μιλήσω με κάποιον άλλο: έναν συνάδελφο, πελάτη, μέλος της ομάδας ή τον σύζυγό μου. Περιέργως, ο άλλος δεν χρειάζεται να πει τίποτα. Χρειάζεται μόνο να το διατυπώσω.

Δεν μπορώ να σας πω πόσο βοηθητικό ήταν να επιβεβαιώνεται αυτή μου η τάση.

Σύμφωνα με την Human Design, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις τους με τον ίδιο τρόπο που κάνω εγώ. Η πλειοψηφία των ανθρώπων παίρνει αποφάσεις εμπιστευόμενος το ένστικτό τους. Άλλοι κάθονται με την ερώτηση και το αισθάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Συναρπαστικά πράγματα. Ήταν τόσο χρήσιμο να γνωρίζω το σχέδιό μου, πώς βρίσκω το δρόμο μου στον κόσμο, πώς συνδέονται οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, και πώς σχετίζομαι με άλλους. Ξέρω ότι δεν είναι για όλους, αλλά αν είστε περίεργοι, μπορείτε να κατεβείτε στην τρύπα του κουνελιού Human Design επισκεπτόμενοι JovianArchive.com. Εάν είναι η πρώτη σας συνάντηση με το Human Design, σας ενθαρρύνω να διαβάσετε επαγγελματία το γράφημά σας.

Επιπλέον, είμαι Προτζέκτορας για όσους από εσάς ξέρετε για το Human Design.

Και ακόμα κι αν ξέρετε πώς παίρνετε καλύτερα αποφάσεις, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια νέα ευκαιρία. Πρέπει να έχεις τα γεγονότα ακόμη και πριν μπορέσεις να επικαλεστείς το ένστικτό σου, να εμπιστευτείς το πώς νιώθεις με την πάροδο του χρόνου ή, όπως εγώ, να ανακαλύψεις μέσα από το γράψιμο ή την ομιλία. Πρέπει να έχετε τη συμβολή, και γι‘ αυτό χρησιμοποιείτε τις 8 σκέψεις για να αναλάβετε ένα νέο έργο.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 31 Ιανουαρίου 2018. Έχει ενημερωθεί σημαντικά, με ένα επεισόδιο podcast που προστέθηκε, τα αρχικά σχόλια έχουν μείνει ανέπαφα.