Στείλτε τους στο ράντσο – αλλά όχι για τιμωρία

Στείλτε τους στο ράντσο – αλλά όχι για τιμωρία

September 29, 2022 0 Von admin

Πολλοί έφηβοι εμπειρία τραύματος νωρίς στη ζωή που απαιτεί πολύ χρόνο και επαγγελματικό χρόνο για να ξεπεραστεί. Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται, ορισμένοι γονείς αισθάνονται απελπισμένοι και απογοητεύονται επειδή δεν ξέρουν τι να κάνουν. Μερικές φορές πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτοί οι έφηβοι κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο, πολλές φορές, δεν έχουν τους κατάλληλους πόρους και τη βοήθεια που χρειάζονται για να θεραπεύσουν. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η συμπεριφορά του εφήβου σας, δεν θέλετε ποτέ να τον στείλετε σε ένα μέρος όπου νιώθουν ότι τιμωρούνται. Οι προβληματικοί έφηβοι χρειάζονται ένα μέρος όπου μπορούν να θεραπεύσουν.

Εάν αισθάνεστε ότι ο έφηβός σας χρειάζεται να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα όπου μπορεί να λάβει την κατάλληλη θεραπεία και υποστήριξη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Το Turn-About Ranch είναι ένα μέρος για ασφάλεια και πραγματική αλλαγή, όχι τιμωρία. Προσφέρουμε προγράμματα όπου ο έφηβός σας μπορεί να αναπτυχθεί και να αναπτύξει μια ποικιλία σημαντικών δεξιοτήτων. Μέσω του προγράμματός μας, έχουμε δει τόσες πολλές οικογένειες και εφήβους να αναπτύσσονται και να ενισχύουν διαλυμένες σχέσεις. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί το πρόγραμμά μας βελτιώσει τις ζωές και τις σχέσεις.

Καθώς οι έφηβοι πελάτες μας ζουν και εργάζονται στο ράντσο βοοειδών μας, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να εκτιμήσουν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν βρίσκονται στο Turn-About Ranch για τιμωρία, αλλά είναι εκεί για να συμμετέχουν στη λειτουργία ενός ράντσο και να μάθουν νέα δεξιότητες.

Προτού οι γονείς εγγράψουν τους εφήβους τους στο πρόγραμμά μας, συνεργαζόμαστε μαζί τους και συζητάμε εκτενώς μαζί τους. Σε τελική ανάλυση, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι ο έφηβός τους λαμβάνει την κατάλληλη βοήθεια για αυτούς. Ενώ οι περισσότεροι γονείς αναζητούν πραγματική αλλαγή για το παιδί τους, φροντίζουμε να τονίσουμε ότι αυτό δεν είναι μέρος για τιμωρία. Αυτό είναι ένα μέρος όπου οι έφηβοι θα δουλέψουν μόνοι τους ενώ συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως η ιπποθεραπεία και οι εκδρομές με βοοειδή. Και ενώ το κάνουν αυτό, οι γονείς τους εργάζονται με την ομάδα μας για να μάθουν γονεϊκές δεξιότητες και να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για όταν ο έφηβός τους επιστρέψει στο σπίτι. Το ράντσο μας είναι ένα μέρος για βελτίωση, θεραπεία και ανάπτυξη. Το Turn-About Ranch είναι ένα μέρος όπου οι έφηβοι μπορούν να μάθουν να προχωρούν, καθώς σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε την αλλαγή βοηθώντας τους να αναπτύξουν πιο θετικές σχέσεις και δεξιότητες.

Σήμερα, ζούμε σε έναν κόσμο που επηρεάζεται έντονα από μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ και πολλές φορές είναι πιθανώς δύσκολο να γνωρίζεις πραγματικά τι συμβαίνει με τον έφηβο σου και την καθημερινή του επικοινωνία. Αυτός ο αντίκτυπος συνολικά μπορεί να επηρεάσει την ψυχική υγεία, το άγχος και τη συμπεριφορά του εφήβου σας. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή από ομοτίμους από ποτέ με την ευκολία του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ. Αυτή η ανάπτυξη της τεχνολογίας επηρεάζει την κοινωνία περισσότερο από όσο πιθανώς έχετε βιώσει ως παιδί.

Η φιλοσοφία μας είναι «Real Ranch. Πραγματικές Αξίες. Πραγματική Αλλαγή.” Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει το παιδί σας η φιλοσοφία μας είναι να εξασκούν αξίες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ισχυροί παίκτες και ηγέτης της ομάδας. Ενώ ο έφηβός σας περνάει χρόνο με άλλους εφήβους όπως αυτός, θα μάθει ότι δεν είναι μόνος στους αγώνες τους. Οι δραστηριότητές μας, ομαδική θεραπεία οι συνεδρίες και οι ευκαιρίες έχουν σχεδιαστεί για να τους βοηθήσουν να μάθουν πώς να εργάζονται με επιτυχία σε ομαδικό περιβάλλον αλλά και ανεξάρτητα καθώς το προσωπικό μας εργάζεται μαζί τους για να τους ενσταλάξει πραγματικές αξίες, όπως

 • Ακεραιότητα – Κάνοντας αυτό που είναι σωστό, ακόμα κι όταν κανείς δεν κοιτάζει. Προσπαθώντας να ζήσετε μια ζωή με ειλικρίνεια, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος.
 • Πάθος – Οι πελάτες και οι υπάλληλοί μας μπορούν και οι δύο να αναπτύξουν πάθος να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, καθώς εργαζόμαστε μαζί για την επίτευξη στόχων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.
 • Ανοιχτή Επικοινωνία – Ενθαρρύνουμε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου οι έφηβοι μπορούν να εκφράσουν απόψεις, γνώσεις, ιδέες και να λύσουν προβλήματα ή διαφωνίες.
 • Σεβασμός – Εκτίμηση και κατανόηση των διαφορών στους πελάτες και το προσωπικό καθώς προσπαθούμε να κατανοήσουμε ο ένας την προσωπικότητα και το υπόβαθρο του άλλου.

Κάθε έφηβος είναι διαφορετικός και είχε διαφορετικές εμπειρίες και προκλήσεις στη ζωή του, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα χρειαστεί θεραπεία ειδικά για τις ανάγκες του. Ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του εφήβου σας, διαθέτουμε διαφορετικούς τύπους θεραπεία και επαγγελματίες θεραπευτές για να παρέχουν στον έφηβό σας συναισθηματική υποστήριξη. Για παράδειγμα, περίπου το 20 τοις εκατό όσων έρχονται στο πρόγραμμά μας είναι υιοθετημένοι έφηβοι, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε υποκείμενο τραύμα για ορισμένους. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας κατανοούν τις μοναδικές ανάγκες των υιοθετημένων παιδιών και πώς μπορούν αποδίδουν διαφορετικά σε ακαδημαϊκά περιβάλλοντααπό αυτούς που δεν υιοθετήθηκαν. Θεραπευτικές θεραπείες μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας με προκλήσεις συμπεριφοράς ή ψυχικής υγείας. Μερικές από αυτές τις προκλήσεις μπορεί να είναι:

Έχουμε τους πόρους και τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες για να βοηθήσουμε τον έφηβό σας να πλοηγηθεί και να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

Οικογενειακή Θεραπεία

Μετά το πρόγραμμά μας, ενθαρρύνουμε τις οικογένειές μας να κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι ο έφηβός τους δεν θα επιστρέψει στο ίδιο ακριβώς περιβάλλον που μπορεί να είχε προκαλέσει τη συμπεριφορά του πριν—είτε είναι οι φίλοι με τους οποίους κάνουν παρέα είτε τα όρια που θα έπρεπε να εφαρμοστεί στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουν οι έφηβοί μας. Μετά από όλα, γίνονται μέρος της οικογένειας Turn-About μας. Γι‘ αυτό, απαιτούμε από τους γονείς να συμμετέχουν στην οικογενειακή θεραπεία και να συναντώνται τακτικά με τον θεραπευτή του εφήβου τους. Πιστεύουμε ότι όταν οι οικογένειες εμπλέκονται στη θεραπεία του εφήβου, είναι πιο πιθανό να επιτύχουν να αναπτύξουν ισχυρότερες σχέσεις. Όταν οικογένειες και έφηβοι εργάζονται μαζί σε αυτή τη διαδικασία, συχνά τους βλέπουμε να αλλάζουν και να αναπτύσσουν ενσυναίσθηση. Οικογενειακή θεραπεία δίνει στους γονείς την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις αδυναμίες και τα δυνατά τους σημεία, ώστε να μπορούν να παρέχουν στον έφηβό τους την υποστήριξη που χρειάζεται και να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τα στυλ γονικής μέριμνας που χρειάζονται για επιτυχημένη οικογενειακή ζωή. Στο πρόγραμμά μας, οι γονείς καλούνται να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων μαθημάτων του εφήβου τους, όπου ο έφηβός τους μπορεί να τους ξεναγήσει στο ράντσο καθώς και καθημερινές δραστηριότητες έχουν εμπειρία εδώ στο ράντσο.

Οικογενειακή Θεραπεία Εφήβων

Υπαίθριες δραστηριότητες

Μας υπαίθριες δραστηριότητες προσφέρετε στον έφηβό σας την ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του και να κάνει ασφαλείς και διασκεδαστικές περιπέτειες, όπως ιππασία, πεζοπορία και σπορ. Η Γιούτα είναι ένα όμορφο μέρος και έχει τόσα πολλά να δεις! Βρισκόμαστε κοντά σε μερικά γνωστά εθνικά πάρκα και συναρπαστικά τοποθεσίες άγριας φύσης, όπως το φαράγγι Bryce και το εθνικό πάρκο Capitol Reef. Μερικά άλλα φυσικά θαύματα κοντά μας είναι:

 • Φαράγγι Peekaboo
 • Phipps Wash
 • Phipps Arch
 • Τρομακτικό Gulch
 • Ίχνη δεινοσαύρων
 • Σκεπαστή Αψίδα Βαγόνι
 • Εθνικό μνημείο της Μεγάλης Σκάλας Escalante

Η έξοδος στη φύση και η εξερεύνηση του κόσμου γύρω τους θα βοηθήσουν τον έφηβό σας να δημιουργήσει αναμνήσεις ενώ ταυτόχρονα θα νικήσει ζητήματα όπως το άγχος και η κατάθλιψη.

Πρόγραμμα Ιππασίας

Το καλύτερο μέρος της ζωής σε ένα ράντσο είναι τα άλογα! Κάθε έφηβος έχει ένα άλογο για να το φροντίσει και να μάθει από αυτό μέσω της ιππασίας και της ιπποθεραπείας. Τα άλογα είναι από τη φύση τους εξαιρετικά ζώα υποστήριξης και μπορούν να μας διδάξουν πολλά για το πώς προσεγγίζουμε και επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους.

ο σκοπός της ιπποθεραπείας Εδώ είναι να παρέχουμε στους εφήβους που βρίσκονται σε κίνδυνο συναισθηματική, αισθητηριακή και γνωστική διέγερση. Η θεραπεία με άλογα δεν είναι μόνο ωφέλιμη σε άτομα με ψυχικές διαταραχές, αλλά μπορεί να είναι πολύ θεραπευτική για όσους έχουν αναπτύξει διαταραχές προσκόλλησης, όπως υιοθετημένη νεολαία ή αυτοί που προέρχονται από καταστάσεις διαζυγίου. Ο έφηβός σας είναι σε θέση να δημιουργήσει υγιείς δεσμούς με τα άλογα που του έχουν ανατεθεί καθ‘ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας του προγράμματος. Ιπποθεραπεία και ιππευτική τέχνη μπορεί να βοηθήσει τους εφήβους σας με:

 • Ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους
 • Άγχος διαδικασίας, κατάθλιψη, PTSD κ.λπ.
 • Αυτογνωσία
 • Αυτοέλεγχος
 • Και τόσα άλλα!

Πρόγραμμα Ιπποθεραπείας και Ιππασίας

Ακαδημαϊκοί & Επαγγελματική Κατάρτιση

Παρέχουμε ένα σχολικό σπίτι που προσφέρει κάποια σχολική πίστωση. Το παιδί σας θα μάθει μαθήματα όπως μαθηματικά, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές σπουδές και πολλά άλλα. Οι δάσκαλοί μας είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που θα παρέχουν στον έφηβο σας ποιοτική διδασκαλία και δραστηριότητες για να τον προετοιμάσουν καλύτερα για το κολέγιο ή τη μελλοντική του σταδιοδρομία.

Δίνουμε επίσης στους εφήβους μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο δικό μας επαγγελματικό πρόγραμμα που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες που προετοιμάζουν το παιδί σας για το πεδίο εργασίας. Μερικές από αυτές τις δεξιότητες περιλαμβάνουν:

 • Μηχανική Αυτοκινήτων
 • Οικοδομικό Εμπόριο
 • Μαγειρικές Τέχνες

Όσο περισσότερες δεξιότητες είναι σε θέση να αναπτύξει ο έφηβός σας, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο θα έχει μετά από αυτές αποφοίτηση!

Οι δάσκαλοι, οι θεραπευτές, οι νοσοκόμες και όλοι μας ομάδα είναι αφοσιωμένοι και εκπαιδευμένοι για να βοηθήσουν τον έφηβό σας σε αρχές που βασίζονται στην οικογένεια, την ομαδική εργασία, την εξυπηρέτηση και την ανάπτυξη. Με 30 χρόνια εμπειρίας, το Turn-About Ranch βοηθά τόσο οικογένειες όσο και εφήβους βιώνοντας θετική αλλαγή. Όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε το προνόμιο επηρεάζουν οικογένειες και εφήβους.

Αν νιώθετε ότι είμαστε οι σωστό πρόγραμμα Και είναι καιρός για το παιδί σας να βιώσει μια ισχυρή αλλαγή, τότε επικοινωνήστε μαζί μας Για περισσότερες πληροφορίες.