Τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης πλαστικών πάνελ παγοδρομίου στην πίσω αυλή σας – Flex House

Τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης πλαστικών πάνελ παγοδρομίου στην πίσω αυλή σας – Flex House

Februar 4, 2023 0 Von admin

Ο χειμώνας έρχεται, και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για όλες τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που έρχονται με τους πιο κρύους μήνες. Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο για να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με την οικογένειά σας αυτόν τον χειμώνα, μην προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε πλαστικά πάνελ παγοδρομίου στην αυλή σας! Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα οφέλη από την εγκατάσταση αυτών των πάνελ και πώς μπορούν να κάνουν την αυλή σας πιο ευχάριστη.

Εισαγωγή στα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου

Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο για να μετατρέψετε την αυλή σας σε παγοδρόμιο, μην ψάξετε πέρα ​​από πλαστικά πάνελ παγοδρομίου. Αυτά τα αλληλοσυνδεόμενα πάνελ τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα και παρέχουν μια λεία επιφάνεια για πατινάζ. Το καλύτερο από όλα, είναι πολύ πιο προσιτές από τις παραδοσιακές επιφάνειες παγοδρομίας από ξύλο ή σκυρόδεμα.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της χρήσης πλαστικών πάνελ παγοδρομίου στην αυλή σας:

 1. Εύκολη εγκατάσταση – Πλαστικά πάνελ παγοδρομίου είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν. Απλώς ασφαλίστε τα πάνελ μεταξύ τους και στερεώστε τα με κλιπ ή βίδες. Μπορείτε να έχετε το παγοδρόμιό σας όρθιο και έτοιμο για πατινάζ σε χρόνο μηδέν!
 2. Προσιτό – Τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου είναι πολύ πιο προσιτά από άλλους τύπους επιφανειών πατινάζ. Αυτό τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιών με προϋπολογισμό που εξακολουθούν να θέλουν να απολαμβάνουν τη διασκέδαση του πατινάζ στη δική τους αυλή.
 3. Ομαλή επιφάνεια – Μια λεία επιφάνεια πατινάζ είναι απαραίτητη για μια ευχάριστη εμπειρία. Τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου παρέχουν μια πολύ λεία επιφάνεια που είναι ιδανική για πατινάζ. Θα μπορείτε να γλιστρήσετε στον πάγο με ευκολία!
 4. Ανθεκτικό – Τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου είναι πολύ ανθεκτικά και αντέχουν χρόνια χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε το παγοδρόμιο της αυλής σας για πολλούς χειμώνες!
 5. Χαμηλή συντήρηση – Σε αντίθεση με άλλους τύπους επιφανειών πατινάζ, τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το βάψιμο ή το βάψιμο τους, καθώς θα διατηρηθούν

Οφέλη από την εγκατάσταση πλαστικών πάνελ παγοδρομίου

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα παγοδρόμιο στην αυλή σας, ίσως αναρωτιέστε τι υλικό να χρησιμοποιήσετε για το πάτωμα του παγοδρομίου. Μια δημοφιλής επιλογή είναι η χρήση πλαστικών πάνελ παγοδρομίου. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της χρήσης πλαστικών πάνελ για το παγοδρόμιο της αυλής σας:

 1. Τα πλαστικά πάνελ τοποθετούνται εύκολα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.
 2. Τα πλαστικά πάνελ είναι πολύ ελαφρύτερα από τα τσιμεντένια ή τα μεταλλικά πάνελ, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη μετακίνησή τους αν χρειαστεί να αλλάξετε τη θέση του παγοδρομίου σας.
 3. Τα πλαστικά πάνελ παρέχουν καλή μόνωση, διατηρώντας τον πάγο παγωμένο περισσότερο και καθιστώντας την επιφάνεια του πατινάζ πιο συνεπή.
 4. Τα πλαστικά πάνελ είναι ανθεκτικά και θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση.
 5. Τα πλαστικά πάνελ είναι σχετικά φθηνά, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για καταναλωτές που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό.

Πώς να εγκαταστήσετε πλαστικά πάνελ παγοδρομίου

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα παγοδρόμιο στην αυλή σας αυτό το χειμώνα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά πάνελ παγοδρομίου. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ξύλινες σανίδες, τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου τοποθετούνται εύκολα και δεν απαιτούν συντήρηση. Επιπλέον, είναι πολύ πιο προσιτά από ένα παγοδρόμιο στο έδαφος ή πάνω από το έδαφος. Δείτε πώς να τα εγκαταστήσετε:

 1. Αποφασίστε πού θέλετε το παγοδρόμιό σας. Το μέγεθος και το σχήμα του παγοδρομίου σας θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο χώρο στην αυλή σας και τον αριθμό των ατόμων που θα κάνουν πατινάζ σε αυτό.
 2. Σημειώστε την περίμετρο του παγοδρομίου σας με πασσάλους και κορδόνι.
 3. Σκάψτε μια τάφρο περιμετρικά της σημειωμένης περιοχής σας. Η τάφρο πρέπει να έχει βάθος περίπου 6 ίντσες και πλάτος 12 ίντσες.
 4. Επενδύστε την τάφρο με οριζόντιο ύφασμα για να αποτρέψετε την ανάπτυξη ζιζανίων στο κάτω μέρος του παγοδρομίου σας.
 5. Τοποθετήστε τα πλαστικά πάνελ παγοδρομίου στην τάφρο, φροντίζοντας να εφαρμόζουν σφιχτά το ένα πάνω στο άλλο. Ίσως χρειαστεί να κόψετε μερικά από τα πάνελ για να έχετε τέλεια εφαρμογή.
 6. Συμπληρώστε τυχόν κενά μεταξύ των πάνελ με άμμο ή χώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να τα κρατήσετε στη θέση τους και να αποτρέψετε τραυματισμούς στο πατινάζ εάν κάποιος πέσει μέσα από μια ρωγμή του πάνελ.

Συντήρηση και φροντίδα πλαστικών πλαισίων παγοδρομίου

Υποθέτοντας ότι έχετε εγκαταστήσει τα πλαστικά πάνελ του παγοδρομίου σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε λίγο πατινάζ στην αυλή, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το παγοδρόμιο είναι επίπεδο πριν το πλημμυρίσετε με νερό. Εάν το παγοδρόμιο δεν είναι επίπεδο, το νερό θα λιμνάζει σε χαμηλές περιοχές και μπορεί να καταστρέψει τα πάνελ. Δεύτερον, όταν πλημμυρίζετε το παγοδρόμιο, χρησιμοποιήστε έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου με σταδιακό ψεκασμό, έτσι ώστε το νερό να μην λακκούβει και να κάθεται πάνω από τα πάνελ. Μόλις γεμίσει το παγοδρόμιο, αφήστε το να καθίσει για μια ή δύο μέρες για να καταλαγιάσουν τυχόν κύματα ή κυματισμοί. Τότε, είστε έτοιμοι να κάνετε πατινάζ!

Παγοδρόμια χόκεϋ πίσω αυλής | D1 Παγοδρόμια πίσω αυλής

Για να καθαρίσετε το παγοδρόμιό σας, απλώς σκουπίστε τυχόν υπολείμματα από την επιφάνεια με μια σκούπα. Για πιο σκληρούς λεκέδες ή συσσωρευμένη βρωμιά, μπορείτε να πλύνετε τα πάνελ με ήπιο σαπούνι και νερό. Φροντίστε να ξεπλύνετε εντελώς μετά, έτσι ώστε να μην μείνουν υπολείμματα σαπουνιού στην επιφάνεια που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στο πατινάζ.

Με λίγη φροντίδα, τα πλαστικά πάνελ του παγοδρομίου σας θα προσφέρουν χρόνια απόλαυσης!

Διαφορετικοί τύποι συστημάτων πλαστικών πάνελ παγοδρομίου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πλαστικών συστημάτων πάνελ παγοδρομίου που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Κάθε τύπος έχει το δικό του μοναδικό σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε ποιο σύστημα είναι κατάλληλο για εσάς.

Ένας δημοφιλής τύπος συστήματος είναι το σύστημα αλληλομανδαλώσεως πάνελ. Αυτός ο τύπος συστήματος είναι εύκολος στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή εξοπλισμό. Τα πάνελ συμπλέκονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μια συμπαγή, σταθερή επιφάνεια. Αυτός ο τύπος συστήματος είναι ιδανικός για μικρές πίστες στην πίσω αυλή.

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι το άκαμπτο σύστημα πάνελ. Αυτός ο τύπος συστήματος είναι πιο ανθεκτικός από το σύστημα συμπλέκοντας πάνελ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερα παγοδρόμια. Τα πάνελ συγκρατούνται μεταξύ τους με βραχίονες και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Αυτός ο τύπος συστήματος απαιτεί περισσότερη προσπάθεια για την εγκατάσταση, αλλά θα παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ο τελικός τύπος συστήματος πάνελ είναι το σύστημα πλωτών πάνελ. Αυτός ο τύπος συστήματος χρησιμοποιεί θαλάμους γεμάτους αέρα για να διατηρεί τα πάνελ στην επιφάνεια του νερού. Τα πλωτά πάνελ είναι ιδανικά για μεγαλύτερα παγοδρόμια και μπορούν εύκολα να μετακινηθούν αν χρειαστεί. Ωστόσο, αυτός ο τύπος συστήματος μπορεί να είναι πιο ακριβός από τους άλλους δύο τύπους συστημάτων.

Συμβουλές για τη χρήση του συστήματος πλαστικών πάνελ παγοδρομίου πίσω αυλής

Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το σύστημα πλαστικών πάνελ παγοδρομίου στην αυλή σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο:

 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι επίπεδη πριν εγκαταστήσετε το παγοδρόμιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια λεία, επίπεδη επιφάνεια πατινάζ.
 2. Χρησιμοποιήστε έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου για να απλώσετε ένα στρώμα νερού πάνω από το έδαφος πριν τοποθετήσετε τα πάνελ. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή παγώματος των πάνελ στο έδαφος.
 3. Μόλις ρυθμιστεί το σύστημα πάνελ, γεμίστε το με νερό και αφήστε το να παγώσει όλη τη νύχτα.
 4. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φτυάρι ή άλλο εργαλείο για να χαράξετε την επιφάνεια του πάγου, δημιουργώντας γραμμές για χόκεϊ ή άλλα παιχνίδια. Προσέξτε μόνο να μην καταστρέψετε τα πάνελ!

συμπέρασμα

Η εγκατάσταση πλαστικών πάνελ παγοδρομίου στην αυλή σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε τη διασκέδαση του πατινάζ στον πάγο απευθείας στο σπίτι σας. Όχι μόνο σας προσφέρουν μια ευχάριστη υπαίθρια δραστηριότητα, αλλά είναι επίσης σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Επιπλέον, εάν κουραστείτε να έχετε ένα παγοδρόμιο στην αυλή σας, τα πάνελ μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση. Με τόσα πολλά πλεονεκτήματα από την εγκατάσταση πλαστικών πάνελ παγοδρομίου, δεν είναι περίεργο γιατί περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την επιλογή για το επόμενο υπαίθριο έργο τους!

(Επισκέφθηκε 9 φορές, 4 επισκέψεις σήμερα)