15 μινιμαλιστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου για παιδιά

März 21, 2021 0 Von admin

Όλοι γνωρίζουμε ότι το εξωτερικό παιχνίδι είναι απαραίτητο συστατικό για μια υγιή και ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Ενώ όλοι θα θέλαμε να έχουμε εκτεταμένες αυλές γεμάτες δέντρα, βράχους και νερό για να τις εξερευνήσουν τα παιδιά μας, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε απλές αυλές που δεν εμπνέουν ακριβώς το παιχνίδι. Για να διορθώσετε ότι μοιραζόμαστε τις κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα μινιμαλιστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου που θα ενθαρρύνουν τα παιδιά σας να παίζουν έξω για ώρες.

Ένα μικρό αγόρι κουνιέται σε μια κούνια δέντρου έξω.  Διαβάζει επικάλυψη κειμένου "μινιμαλιστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου"

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου που αγαπούν οι μινιμαλιστικές οικογένειες

Το να περνάμε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας.

Στην πραγματικότητα, δείχνει η έρευνα ότι τα παιδιά που παίζουν τακτικά έξω

  • Αναπτύξτε πιο δυνατές λεπτές και αδρές ​​κινητικές δεξιότητες
  • Είναι λιγότερο πιθανό να έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D
  • Να έχετε καλύτερες αισθητηριακές δεξιότητες όπως η ισορροπία και η αντίληψη του βάθους
  • Διατηρήστε ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα

Και ας το παραδεχτούμε, το να περνάς όλη μέρα μέσα δεν είναι καλό για κανέναν από εμάς…ειδικά αν είσαι κολλημένος σε μια οθόνη ή συσκευή.

Και ενώ θα ήταν υπέροχο να ζούμε σε έναν κόσμο όπου θα μπορούσαμε απλά να φωνάζουμε, „Γεια σας παιδιά, ώρα να παίξουμε έξω!“ Τα περισσότερα παιδιά χρειάζονται λίγο κίνητρο για να βγουν εκεί έξω.

Ως μίνιμαλ μαμά, οι άνθρωποι με ρωτούν συνέχεια αν αγοράζω παιχνίδια για τα παιδιά μου και η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια. Φυσικά!

Ωστόσο, είμαστε πολύ σκόπιμοι με τις αγορές μας και επιλέγουμε προσεκτικά παιχνίδια ανοιχτού τύπου και προσπαθούμε να επιλέγουμε παιχνίδια που ενθαρρύνουν το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όταν επιλέγετε παιχνίδια, θέλετε να αναζητήσετε αντικείμενα που ενθαρρύνουν την κίνηση και εμπνέουν τη δημιουργικότητα.

Θέλετε επίσης το παιχνίδι να χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, αν είναι δυνατόν, έτσι ώστε η φαντασία του παιδιού σας να ελέγχει ακριβώς πώς παίζεται με το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής αυτή η στρατηγική έχει λειτουργήσει εξαιρετικά καλά και τα παιδιά μας παίζουν έξω κάθε μέρα.

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η αγορά παιχνιδιών για τα παιδιά μας είναι επιεική ή υπερβολική.

Ωστόσο, ειλικρινά θεωρώ πολλά από αυτά τα προϊόντα ως επένδυση στην ανάπτυξη του παιδιού σας και ως πύλη που θα το βοηθήσει να αποκτήσει αγάπη για την ύπαιθρο και τη φύση.

Χρειάζονται τα παιδιά παιχνίδια για να παίξουν έξω;

Απολύτως όχι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί από εμάς ζούμε σε προαστιακές γειτονιές, διαμερίσματα ή αστικές κατοικίες που δεν έχουν μεγάλη αυλή, χωράφια ή χώρους πρασίνου για τα παιδιά να βιώνουν ώρες αδόμητου παιχνιδιού με βράχους, λάσπη και ξύλα.

Αν ψάχνετε για μερικά απλά, παλιομοδίτικα παιχνίδια για να κάνετε και τα παιδιά σας να παίζουν έξω, θα λατρέψετε αυτή τη λίστα!

Ορίστε το μαμά! 15 κλασικά μινιμαλιστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου που θα λατρέψουν τα παιδιά σας.

Αποδεδειγμένα αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και προσφέρει ώρες εξωτερικής διασκέδασης για τα επόμενα χρόνια!

Περισσότερες μινιμαλιστικές ιδέες παιχνιδιών:

Ένα κολάζ από παιδιά και γονείς που παίζουν έξω με διασκεδαστικά, μινιμαλιστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου.  Η επικάλυψη κειμένου γράφει: 15 κλασικά παιχνίδια για ώρες εκτός παιχνιδιού"