8 από τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό για αρχάριους

Januar 5, 2020 0 Von admin

Λοιπόν, έχετε ακούσει για τον μινιμαλισμό και τώρα σκέφτεστε ότι ίσως θέλετε να του δώσετε μια ευκαιρία. Αλλά από πού ξεκινάς; Σήμερα μοιράζομαι τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό για αρχάριους, ώστε να αποφασίσετε ποιο θα είναι το κατάλληλο για εσάς.

Ένας πάγκος δίπλα στα παγωμένα παράθυρα με μια στοίβα βιβλία, ένα φλιτζάνι καφέ και ένα φυτό σε γλάστρα.

Τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό

Αν μόλις ξεκινάτε το μινιμαλιστικό ταξίδι σας, μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις όπως:

 • Τι είναι ο μινιμαλισμός;
 • Πρέπει να τα ξεφορτωθώ όλα;
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ οργάνωσης και απορρόφησης;
 • Δεν θα με μισήσουν τα παιδιά μου αν τους αφαιρέσω όλα τα παιχνίδια;

Τα 8 βιβλία παρακάτω θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλά άλλα όπως:

 • Ποια είναι τα οφέλη του μινιμαλισμού;
 • Είναι ο μινιμαλισμός η σωστή επιλογή για εσάς ή/και την οικογένειά σας;
 • Πώς ξεκινάς με τον μινιμαλισμό;

Στο πνεύμα του μινιμαλισμού, όλα τα βιβλία που αναφέρονται παρακάτω είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Amazon Kindle. για να διατηρήσετε την ακαταστασία στο σπίτι σας!

Σχετικές αναρτήσεις:

Τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό για οικογένειες

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Περιλαμβάνουμε μόνο μάρκες που χρησιμοποιούμε και εμπιστευόμαστε. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη στην πολιτική απορρήτου.

1. Simplicity Parenting: Χρησιμοποιώντας την εξαιρετική δύναμη του Less για να μεγαλώσετε πιο ήρεμα, πιο χαρούμενα και πιο ασφαλή παιδιά

Το εξώφυλλο του βιβλίου για το Simplicity Parenting: Using the Extraordinary Power of Less to Raise Caller, Happier, and More Secure Kids; πολύχρωμα σχήματα πίσω από ένα τετράγωνο μαύρισμα φόντου.

Ανασκόπηση:

«Έχω νιώσει τόσα πολλά από αυτά τα πράγματα, ως γονιός, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν απλώς περίεργος…επιθυμώντας να προσεγγίσεις τα πράγματα πιο απλά…αλλά τι κάνετε με τα πάρτι γενεθλίων και τα πολλά δώρα από τα οικογενειακά Χριστούγεννα…τι γίνεται με τις πιέσεις για το 4χρονο παιδί σας να παίξει πολλά αθλήματα;

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό που έχω διαβάσει! Είναι τόσο καλό και θα ήθελα πραγματικά να το είχα διαβάσει όταν γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος…τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο εύκολα. Σκοπεύω να το αγοράσω για τον αδερφό μου όταν γεννηθεί το μωρό τους». -Amazon Reader

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Συνεχώς κατακλύζεστε από την «παιδική ακαταστασία στο σπίτι σας. Ή αν έχετε παρατηρήσει ή έχετε παλέψει με προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών σας και πιστεύετε ότι πρέπει να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση.

Αυτό το βιβλίο θα σας ανοίξει τα μάτια πώς τα παιδιά επηρεάζονται από την ακαταστασία σε καθημερινή βάση.

2. Clutterfree with Kids: Αλλάξτε τη σκέψη σας. Ανακαλύψτε νέες συνήθειες. Ελευθερώστε το σπίτι σας.

το εξώφυλλο του βιβλίου για το Clutterfree with Kids - ένα βιβλίο για τον μινιμαλισμό με τα παιδιά. μια λευκή πολυθρόνα και ένα βοηθητικό τραπέζι με μια λάμπα κάθεται σε έναν γυμνό τοίχο

Ανασκόπηση:

«Πραγματικά θαυμάζω τους μινιμαλιστές που έχουν 100 αντικείμενα. Αλλά με μια οικογένεια, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, αυτό απλά δεν είναι πρακτικό για μένα.

Ο συγγραφέας κατανοεί ότι μπορεί να υπάρξει α μέση λύση και παρέχει το πλαίσιο για την ανάπτυξη του καλύτερου μινιμαλιστικού τρόπου ζωής που λειτουργεί την πραγματική σου ζωή.” –Λάουρα

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Ψάχνετε για έμπνευση και στρατηγικές να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο η οικογένειά σας βλέπει τα παιχνίδια και τον αντίκτυπό τους στο νοικοκυριό σας.

Μάθετε πώς ο μινιμαλισμός δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη, εξέλιξη και μάθηση.

3. Μινιμαλισμός για οικογένειες: Πρακτικές μινιμαλιστικές στρατηγικές διαβίωσης για να απλοποιήσετε το σπίτι και τη ζωή σας

Το εξώφυλλο του βιβλίου για το Minimalism for Families: Practical Minimalist Living Strategies to Simplify Your Home and Life; τρία ζευγάρια μπότες βροχής που κάθονται σε ένα χαλί που κατεβαίνει από το μεγάλο στο μικρό.

Ανασκόπηση:

«Αυτό το βιβλίο σίγουρα θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να δοκιμάσουν ειλικρινά τον μινιμαλισμό. Και, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έχουν μια ρεαλιστική ελπίδα να πετύχουν και να διατηρήσουν ένα επίπεδο «λιγότερο». βελτιώνει τη ζωή της οικογένειάς τους λόγω της στοχαστικής καθοδήγησης σχετικά με τις συναισθηματικές πτυχές του να κάνετε τη μεταμόρφωση μέσα σας και μέσα σε μια οικογένεια». – Amazon Reader

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Έχετε μια πολυάσχολη οικογένεια και αναζητάτε ρεαλιστικούς και πρακτικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα μινιμαλιστικό σπίτι.

Τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό για όλους

4. The Joy of Less, Ένας μινιμαλιστικός οδηγός διαβίωσης: Πώς να αποκαταστήσετε, να οργανώσετε και να απλοποιήσετε τη ζωή σας

Το εξώφυλλο του βιβλίου για το The Joy of Less, A Minimalist Living Guide: How to Declutter, Organize, and Simplify Your Life; ένα λουλούδι πικραλίδα με σπάτους να επιπλέουν στο αεράκι.

Ανασκόπηση:

«Ο συγγραφέας σας ταξιδεύει επίσης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και σας μιλάει για το διαδικασία αποσυμφόρησης βήμα προς βήμα.

Για μένα αυτό το μέρος ήταν πολύ χρήσιμο γιατί κάθε δωμάτιο εξυπηρετεί έναν πολύ διαφορετικό σκοπό για μένα. Το μπάνιο, η κρεβατοκάμαρά μου, το σαλόνι μου, η κουζίνα μου, ο ξενώνας μου, και για να μην ξεχάσω όλες τις ντουλάπες και το υπαίθριο υπόστεγο.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο αν είστε ψάχνει να ξεκινήσει Το μινιμαλιστικό ή ακόμα και ένα απλό ταξίδι σας». -Ισαβέλα

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Νιώθετε συγκλονισμένοι ή δυστυχισμένοι και νιώθετε ότι έχετε δοκιμάσει όλα τα άλλα. Αυτό το βιβλίο ενθαρρύνει τη χρήση του μινιμαλισμού για να αφήστε το στρες και το άγχος.

5. Κάνε λιγότερα: Ένας μινιμαλιστικός οδηγός για μια απλοποιημένη, οργανωμένη και ευτυχισμένη ζωή

Το εξώφυλλο του βιβλίου Do Less: A Minimalist Guide to a Simplified, Organed, and Happy Life; ενώ κείμενο σε γαλάζιο φόντο.

Ανασκόπηση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγόρασα αυτό το βιβλίο!!! Με εξέπληξε ευχάριστα καθώς περίμενα να διαβάσω μερικά από τα συνηθισμένα επαναλαμβανόμενα πράγματα, όπως συνήθως παρατηρείται στα περισσότερα μινιμαλιστικά βιβλία. αλλά αντίθετα, αυτό φέρνει νέες ιδέες και τρόπους επίτευξής τους.

Το βιβλίο Do Less, προσφέρει μια εξαιρετική και μοναδική μορφή για να σας καθοδηγήσει στις μινιμαλιστικές προσπάθειές σας.

Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν στοχεύει μόνο σε έναν τύπο τρόπου ζωής. είτε είσαι α ελεύθερο άτομο ψάχνετε να εξορθολογίσετε τη ζωή σας, ή ένας γονέας όποιος θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές, αντηχεί σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής σας». -Εύα

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Ψάχνετε για ένα απλός οδηγός στον μινιμαλισμό που καλύπτει τους τομείς του σπιτιού, της εργασίας, του χρήματος και της ζωής.

6. Η μαγεία που αλλάζει τη ζωή της τακτοποίησης: Η ιαπωνική τέχνη της απομάκρυνσης και της οργάνωσης

Το εξώφυλλο του βιβλίου The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing; ένας αφηρημένος ουρανός ombre με σύννεφα.

Ανασκόπηση:

«Διαβάζοντας και ακολουθώντας τις συμβουλές για το πώς να τακτοποιώ, αισθάνομαι για πρώτη φορά μια αίσθηση πραγματικής ολοκλήρωσης για τα «πράματά μου».

Εγώ μη νιώθεις πια καταπονημένος. Τώρα απολαμβάνω όλους τους χώρους του σπιτιού μου.

Αντί να κοιτάξουμε κάποιους να πηγαίνουν…. Θεέ μου, κοιτάξτε αυτό το χάος και αισθάνεστε συγκλονισμένοι… τώρα έχω παραγγελία και μου αρέσει να βρίσκομαι στους χώρους μου χωρίς να νιώθω την επιτακτική ανάγκη να αλλάξω τίποτα.

Αν εσύ αγώνα με την ακαταστασία… Σας συνιστώ να το διαβάσετε πριν προσπαθήσετε να το χειριστείτε με τον παλιό τρόπο… προφανώς ο παλιός σας τρόπος δεν λειτουργούσε… δοκιμάστε το αντί αυτού.” – Amazon Reader

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Προσπαθήσατε να ξεφορτωθείτε και να οργανωθείτε στο παρελθόν, αλλά δεν πέτυχε.

Αυτή η εντελώς διαφορετική στρατηγική μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κάνει διαρκή πρόοδο.

Προσωπικά, δεν προτείνω αυτή τη στρατηγική για μαμάδες με νεαρές οικογένειες, αλλά γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που διαφωνούν μαζί μου. Βρήκα ότι οι τεχνικές ήταν συντριπτικές, αλλά πιστεύω επίσης ότι ο καθένας πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση μόνος του.

7. Τα περισσότερα από τα λιγότερα: Βρίσκοντας τη ζωή που θέλετε κάτω από όλα όσα έχετε

Το εξώφυλλο του βιβλίου για το The More of Less: Finding the Life You Want Under Everything You Own; μια ανοιχτή βαλίτσα σε έναν μπλε τοίχο και λευκό κείμενο.

Ανασκόπηση:

«Μόλις άρχισα να διαβάζω το βιβλίο και έχω ήδη αρχίσει να ξεφορτώνομαι. Το βιβλίο πραγματικά μου έδωσε την έμπνευση ξεφορτωθείτε πράγματα που θα κρατούσα για χρόνια. „-Κάποιος

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Ψάχνετε για πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσετε με τον μινιμαλισμό και την υποστήριξη της απλής ζωής μέσα σε ένα χριστιανικό σύστημα πεποιθήσεων.

8. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λιγότερα: Αποσυμπιέστε το σπίτι σας χωρίς να θυσιάζετε την άνεση και την άνεση – Η δημιουργία μιας μινιμαλιστικής ζωής

Το εξώφυλλο του βιβλίου για το All You Need Is Less: Declutter Your Home Without Sacrificing Comfort And Coziness - The Making of a Minimalist Life; μια συρταριέρα με 4 συρτάρια στέκεται σε έναν μπλε τοίχο, κόκκινο και μαύρο κείμενο σε όλο το εξώφυλλο.

Ανασκόπηση:

«Ήμουν δύσπιστος (άλλο ένα βιβλίο με άρωμα οργάνωσης; Σαν να μην έχουμε αρκετά ήδη). καρφί στο κεφάλι.

Αυτό το βιβλίο με βοήθησε να νιώσω νικητής. Σαν να μπορώ επιτέλους να έχω τον έλεγχο!

Δεν ένιωθα ότι διάβαζα ένα άλλο βιβλίο που απλώς μου έλεγε τι να κάνω σαν να ήμουν ρομπότ ή κάτι τέτοιο. Υπάρχουν εύκολες εξηγήσεις της επιστήμης πίσω από το γιατί και πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα υπερφόρτωσης σε αυτό το βιβλίο». – Amazon Reader

Επιλέξτε αυτό το βιβλίο εάν:

Θέλετε να δοκιμάσετε τον μινιμαλισμό, αλλά φοβάστε ότι το σπίτι σας θα γίνει άδειο και αφιλόξενο. Οι στρατηγικές σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε όσο εσείς δημιουργήστε ένα καθαρό και άνετο σπίτι.

Μια γυναίκα κάθεται σε ένα παγκάκι διαβάζοντας ένα βιβλίο σε εξωτερικούς χώρους. το κείμενο της εικόνας διαβάζεται "8 από τα καλύτερα βιβλία για μινιμαλισμό για αρχάριους"

Ορίστε το μαμά! 8 από τα καλύτερα βιβλία για τον μινιμαλισμό για αρχάριους.

Κορυφαία βιβλία για τον μινιμαλισμό που θα αλλάξουν τη ζωή σας